Schilderwerk interieur: sprekende kleuren en eersteklas producten

Jan Kamp Schilders laat het interieur van uw woning tot bloei komen en doet geen enkele concessie aan de kwaliteit van de gebruikte producten. Bij zowel nieuwe als bestaande bouw adviseren we u graag over kleuren en exclusieve producten. Natuurlijk hanteren we de traditionele kwast maar we passen ook technieken als spuitwerk toe. Met hetzelfde onberispelijke resultaat.

Producten met unieke eigenschappen

Voor elke opdracht kiezen we de juiste producten, ook met slimme toegevoegde eigenschappen als bijvoorbeeld warmte-isolatie. Met ClimateCoating is het mogelijk om uw energiekosten te verlagen; in de zomer blijft het juist koeler in huis. Daarnaast zijn de vakmensen van Jan Kamp gespecialiseerd in het werken met goed reinigbare muurverven.

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij u thuis en vertel wat uw plannen zijn! Mag het schilderwerk er visueel echt uitspringen of heeft u een bijzondere decoratieve wens? Jan Kamp Schilders spitst zich vooral toe op exclusieve wandafwerking, zoals beton ciré, Marrakech walls of een fraai behang.