Over Jan Kamp Schilders

Natuurlijk zijn we in de eerste plaats een schildersbedrijf. Een familieonderneming ook, en al sinds 1912 een naam die garant staat voor eersteklas schilderwerk in Bergen en omstreken. De vakmensen van Jan Kamp doen nog meer dan goed schilderen. We kijken verder dan de kwast en maken een geheel van een (ver)bouwproject. Het is ons werk om op details te letten en daarom valt ons oog vaak op zaken die anderen over het hoofd zien.

Schilders van naam in Bergen en omgeving

Wij durven rustig te zeggen dat Kamp Schilders een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding levert. Misschien krijgt u van ons niet de goedkoopste offerte, maar daar staat een lange levensduur van ons schilderwerk tegenover. En dan valt ook de rekensom toch vaak in ons voordeel uit.

Schilderen met vaste krachten

We werken met een vast team van schilders die hun vak verstaan. Klanten vragen soms speciaal om een vertrouwd gezicht. Dat zegt genoeg over de goede reputatie van onze mensen. Daarnaast leiden we graag jongere schilders op tot een van de nieuwe vakmensen van Jan Kamp.

Beeldbepalende panden en nieuwbouw

Groot geworden in Bergen is het logisch dat we zijn gespecialiseerd in het schilderen van beeldbepalende gebouwen en woningen. Het is fantastisch om dit soort panden met de juiste kleurcombinaties en materialen van binnen en van buiten te beschermen en te laten stralen. Met evenveel plezier verfraaien we ook jongere en gloednieuwe woningen.

Innovatie en verduurzaming

We volgen de ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en zijn altijd nieuwsgierig naar de mogelijkheden van nieuwe producten. Deze gebruiken we graag voor exclusieve wandafwerking. Verder zijn we een groot voorstander van hoogwaardige ecologische verfproducten.

Jan Wouter Kamp

Een stukje geschiedenis